Miami Mar. El millor regal.
Fa molts anys que coneixem la família del Miami. Des de que estaven al centre de La Ràpita. I els meus pares encara de fa més temps. A alguns els semblarà que fa dos dies però ara ja farà 10 que s'han canviat d'ubicació i també que han canviat la seva direcció empresarial. Em refereixo a que ara ofereixen menjadors per a petites celebracions i per grups més familiars.
Less is more. Millorar cada detall. Augmentar si és que era possible, la qualitat del producte i del servei.
El Miami podria ser el restaurant amb més reputació de les Terres de l'Ebre. Una combinació de servei, història, producte, instal.lacions, ubicació i sobretot el valor afegit d'oferir productes de peixateria i marisqueria de la millor qualitat.
I voldria dirigir aquest post cap a la causa de la nostra presència. Regalar i celebrar.
Voldria animar a que regaleu visites a restaurants, que celebreu les vostres fites als restaurants.
En aquests tipus de restaurant en que també veuen molt important el servei impecable, d'ofici, de cambrers amb escola i experiència.
Per que tenir un "maitre" a la sala de qualitat farà que aquelles celebracions siguin perfectes i el regal, quelcom extraordinari.
Avui provem una paella marinera al Miami i havent lloat el context, anem a provar un arròs de producte de primera.
Almeja ( digues-li cloïsses si vols) i musclo de la badia, escamarlà i llagostí de la Ràpita. Amb pebrot, amb calamar i amb un dels millors fumets del món.
El meu pare diria que li faria molt de bé un poc de costella de porc però llavors ja seria mixta.
Us confessaré que l'acaben amb un fort cop de forn per a arrodonir la textura. A mi és una pràctica que , si bé no és molt ortodoxa, em resulta molt útil per a acabar el plat.
L'arròs està al seu punt. Ideal.
I això millora, si es podia encara més, el plat. Un arròs Montsià extra ( no bomba em xivaten ).
Si el menjeu a la terrassa i ben acompanyats estareu encertant el regal.
Us animo a que regaleu restaurants. Aquells que el servei i el producte fa que no oblideu mai una celebració.
Miami Mar
Les Moles
Restaurant Diego
Torreó de l'Indià
Varadero
Venta de la Punta
Tancat de Codorniu
...
Són només alguns que us podriem recomanar..
Per que regalar restaurant no és només regalar menjar, també és regalar una experiència gourmet.
Ara bé, al qui li regaleu, que sigui capaç de valorar-ho.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada