Reblog .La cuina de tots natros: ARRÓS DE CONILL
La cuina de tots natros: ARRÓS DE CONILL: Ingredients: - 1 conill tallat a trossos petits. - 1 Kg. Arrós Bomba Nomen o ara Arrossaires del Delta. - 1 ceba mitjana...
ARRÓS DE CONILL
Ingredients:
- 1 conill tallat a trossos petits.
- 1 Kg. Arrós Bomba Nomen o ara Arrossaires del Delta.
- 1 ceba mitjana.
- 1 tomata.
- 1/2 primentó roig.
- 1/2 primentó verd.
- 2 lt. de brou d'au suau.
- Oli.
- Sal.
Elaboració:
Elaboració del brou:
En primer lloc preparem el brou.
En una olla ràpida posem unes carcasses de pollastres, alguna ala i verdures per a brou.
Quan el tenim fet, el colem i el posem en un olla al foc. Ha d'estar calent.
Per fer l'arrós:
A una paella sofregirem el conill (salat) fins que estigui ben ros. Un cop sofregit el conill el retirem de la paella i reservem.
Tallem les verdures ben petites, i les sofregim a la paella, quan comencin agafar color tornem a tirar el conill i remenem uns cops per unificar sabors.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada