Informació Nutricional de l'arròs del Delta

Plat de Paella 880 kcal.


Avui hem assistit a l'enregistrament del programa Divendres de TV3.




La doctora Folch ens ho explicarà. Tot sobre les propietats nutricionals de l'arròs del Delta, considerat un dels millors del món. També sabrem com es cultiva, quines varietats s'hi fan i quina és més adient per a cada plat. Amb Miquel Fàbregas, president de la Cambra Arrossera del Montsià.


Particularment valorem molt positivament aquesta aportació de la Dra Folch i l'explicació del Sr. Fàbregas i ens adherim a la defensa de l'arròs del Delta sigui del marge que sigui, sigui de la varietat que sigui com a ingredient bàsic de les nostres receptes.


Cada varietat d'arròs té una utilitat, unes propietats i les tractarem totes i cada una de la millor manera possible.


Ens explica el Sr. Fàbregas les varietats de l'arròs que es cultiven al Delta de l'Ebre moltes de les quals s'anomenen entre posts en aquest bloc.


Fixeu-vos com recomana l'arròs Bomba per arrossos caldosos per que és adient per a cocions no agressives.


I no deixeu e veure com l'arròs de la varietat Montsianell (Arròs Montsià Extra)  és el de millor categoria, el de millors propietats organolèptiques per a la cuina i el que millor recomanem per a la gran majoria de receptes tradicionals del Delta.







Comentaris

Entrades populars